Amarant Schoonheidssalon in Papendrecht

Amarant Schoonheidssalon uit Papendrecht heeft geen profiel.

Wat doet Amarant Schoonheidssalon in Papendrecht

Amarant Schoonheidssalon is een schoonheidssalon uit Dordrecht. Men is gevestigd aan de Bandhaak 9. Het telefoonnummer van Amarant Schoonheidssalon in Papendrecht is 0786412803.

Is Amarant Schoonheidssalon in Papendrecht uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Dordrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Amarant Schoonheidssalon in Papendrecht valt onder de rubriek schoonheidssalon. Een schoonheidssalon uit Dordrecht levert onder andere :

Welkom bij Schoonheidssalon Amarant

Van harte welkom op de website van Schoonheidssalon Amarant te Papendrecht. Mijn naam is Wijmie Pegels en ik ben STIVAS gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 1997 en aangesloten bij de branche organisatie ANBOS.

In deze drukke, hectische tijden hebben zowel vrouwen als mannen behoefte aan een stukje rust en verzorging. Dat vindt U in mijn schoonheidssalon te Papendrecht door mijn persoonlijke aandacht en luisterend oor tijdens de op uw huid afgestemde behandeling. Naast het verzorgen van uw huid kan ik ook de conditie van uw huid verbeteren. Hiervoor maak ik gebruik van professionele behandelingen met gespecialiseerde apparatuur en producten.

In mijn schoonheidssalon te Papendrecht werk ik met het huidverzorgingmerk HAYOUN. Een merk door Eduard Hayoun ontwikkeld voor de onreine probleemhuid en inmiddels uitgebreid met hoogwaardige beautylijnen.

Ook beschik ik over een Bentlon IPL apparaat waarmee naast definitief ontharen ook tal van andere behandelingen mogelijk zijn.

Neemt u de tijd om alles eens rustig door te lezen en mocht u vragen of reacties hebben maak dan gebruik van het contact formulier / stuur uw e-mail naar info@amarant-schoonheidssalon.nl

Ik hoop u binnenkort in mijn schoonheidssalon te Papendrecht te mogen begroeten!

Wijmie Pegels

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander schoonheidssalon