Be Basic Therapiepraktijk in Dordrecht

Be Basic Therapiepraktijk uit Dordrecht heeft geen profiel.

Wat doet Be Basic Therapiepraktijk in Dordrecht

Be Basic Therapiepraktijk is een schoonheidssalon uit Dordrecht. Men is gevestigd aan de Visserstuin 112. Het telefoonnummer van Be Basic Therapiepraktijk in Dordrecht is 0648753074.

Is Be Basic Therapiepraktijk in Dordrecht uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Dordrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Be Basic Therapiepraktijk in Dordrecht valt onder de rubriek schoonheidssalon. Een schoonheidssalon uit Dordrecht levert onder andere :

Be Basic is een Therapiepraktijk waar tijd nemen voor jezelf en je gezondheid centraal staan. De behandelingen draaien om RUST. Meer rust in je lichaam, evenwicht in je emoties, balans in je energiesysteem, kalmte in je hoofd.

Heb je last van spanning of stress. Heb je genoeg van dat onrustige gevoel in je lijf. Ben je op zoek naar meer vitaliteit, meer rust, beter slapen of minder klachten? Ik begeleid je hier graag bij.

De behandelingen bestaan uit verschillende werkmethodes. Je kunt deze werkmethodes vinden onder het kopje behandelingen.

Informatie over de praktijk, mijzelf en mijn achtergrond is te vinden onder het kopje Be Basic

Kijk ook eens onder het kopje ‘Nieuws’. Hier vind je interessante artikelen over veelvoorkomende onderwerpen als Rust, Massage, Fibromyalgie, Energie en Balans.

Behandelingen

De behandelingen bij Be Basic Therapiepraktijk zijn gericht op RUST. Je lichaam kent veel systemen die allemaal onderling samenwerken. Het zenuwstelsel, de spieren, je energetische systeem, je emotionele en mentale systeem, het spijsverteringsstelsel. Onrust of disbalans in één van deze systemen werkt door op andere gebieden.

Een ander woord voor de bedoelde rust is kalmte. Het gaat hier niet persé over ‘de rust van het niets doen’. Het gaat over de balans zoeken, je bezinnen op wat goed voor je is, bijtanken en je ontladen van stress.

Rust is minder vanzelfsprekend dan een tiental jaar geleden. We krijgen dagelijks meer informatie en mogelijkheden te verwerken. De wereld wordt kleiner en onze kennis groter. Toch hebben onze systemen nog steeds voldoende rust nodig om goed te kunnen functioneren. Vandaar het Be Basic motto;

RUST ROEST NIET!

Het eerste consult bestaat uit een intakegesprek en een behandeling. Dit is een lang natuurgeneeskundig consult. Hierna wordt overgegaan op natuurgeneeskundige consulten van ongeveer 50 minuten.

 ;

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander schoonheidssalon