Biene Madieke Fotografie in Dordrecht

Bijzondere momenten vast laten leggen? Dat kan bij Biene Madieke Fotografie.

Over Biene Madieke Fotografie

Biene Madieke Fotografie valt onder de rubriek fotograaf in Dordrecht.

Biene Madieke Fotografie kan foto's maken van alle bijzondere gebeurtenissen in ons leven. Biene Madieke houdt van fotograferen en gelukkige mensen om haar heen. Daarom maakt zij graag mensen blij met haar foto's. Het is als een hobby begonnen, echter heeft Biene Madieke zich in mei 2016 ingeschreven bij het KVK om van haar hobby haar beroep te maken.

Het doel van Biene Madieke Fotografie is om mensen mooie herinneringen te geven door middel van het vastleggen van de bijzondere momenten in hun leven.

Biene Madieke Fotografie biedt diverse soorten fotografie aan. Hieronder ziet u een overzicht van deze soorten:

- Maatwerk fotografie (Bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, kinderverjaardag of pop-up markt).

- Bruidsreportage.

- Uitvaart reportage.

- (Familie)portretten.

- Cakesmash.

- Newbornshoot.

- Babyfotografie.

- Zwangerschapshoot.

- Bellypaint.

- Bevallingsreportage.

Biene Madieke Fotografie kan ook een fotoalbum leveren. Dit kan alleen in combinatie met een fotoshoot. Voor Biene Madieke Fotografie zijn tevreden klanten het allerbelangrijkste. Daarom worden alle wensen besproken voor de shoot. Zo kan Biene Madieke Fotografie haar foto's zo goed mogelijk laten aansluiten aan de wensen. Om het beste resultaat te krijgen werkt Biene Madieke Fotografie met een professionele camera.

Heeft u een vraag of wilt u de mogelijkheden bespreken? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Biene Madieke Fotografie staat u graag te woord. Op de Facebook pagina treft u ook meer informatie en voorbeelden aan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Biene Madieke Fotografie uit de rubriek fotograaf uit Dordrecht is gevestigd aan de Bskemaerf 210 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53559252.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Biene Madieke Fotografie zijn o.a. :