Bosman Counseling en Coaching in Dordrecht

Bosman Counseling en Coaching: Voor meer kleur in uw leven.

Over Bosman Counseling en Coaching

Bosman Counseling en Coaching valt onder de rubriek coaching uit Dordrecht.

Mijn naam is Yvonne Bosman. Het gezicht achter Bosman Counseling en Coaching. Loopt u steeds tegen bepaalde dingen aan in het leven of bent u uw balans kwijt en weet u niet hoe u deze terug kunt krijgen? Ik help u graag bij verschillende levensvragen. Wanneer u voor het eerst contact met mij opneemt zullen we beginnen met het inplannen van kennismakingsgesprek ofwel een intake, hierin wordt uw hulpvraag besproken en gaan we samen kijken naar de beste behandelmethode. Hierbij kijken we uiteraard ook of er een klik is. Persoonlijk vind ik dit één van de belangrijkste dingen die ten grondslag ligt aan een verder te volgen counseling en/of coachingstraject.

De mogelijkheden;

* Wandelcoaching

* Mindfulness/stressrelaese

* EMDR

* Lifecoaching

Mocht u niet in staat zijn om zelf naar de praktijk te komen? Dan kunnen we een afspraak aan huis maken, kijk voor de tarieven en meer informatie over een consult aan huis op de website.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bosman Counseling en Coaching uit de rubriek coaching uit Dordrecht is gevestigd aan de Walenburg 54 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25307441.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Bosman Counseling en Coaching zijn o.a. :