Boswieldrecht in Dordrecht

Boswieldrecht gevestigd in Dordrecht. BOS Wieldrecht B.V. is een vooraanstaand toeleveringsbedrijf dat zich bezighoudt met de productie en bewerking van middel grote tot zeer grote onderdelen, ten behoeve van de algemene machine-, apparatenbouw, plaatwerken en lassamenstellingen.

Over Boswieldrecht

Boswieldrecht valt onder de rubriek constructiebedrijf in Dordrecht.

BOS Wieldrecht B.V. is een vooraanstaand toeleveringsbedrijf dat zich bezighoudt met de productie en bewerking van middel grote tot zeer grote onderdelen, ten behoeve van de algemene machine-, apparatenbouw, plaatwerken en lassamenstellingen.

BOS Wieldrecht B.V. staat bekend om het leveren van maatwerk voor haar klanten en levert onder andere toe aan: machinefabrieken, ingenieursbureaus, off-shore industrie, chemiebedrijven, betonindustrie.

BOS Wieldrecht B.V. is gespecialiseerd in werkstukken met grote afmetingen waaraan hoge eisen gesteld worden op het gebied van maatvoering en afwerking.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Boswieldrecht uit de rubriek constructiebedrijf uit Dordrecht is gevestigd aan de Amstelwijckweg 50 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 078-6183117.

Diensten en producten voor constructiebedrijf

Trefwoorden die horen bij Boswieldrecht zijn o.a. :