Cambridge weightplan consulente A.P.C. Vermeij in Dordrecht

Cambridge weightplan consulente A.P.C. Vermeij: Eenvoudig, verantwoord en succesvol afvallen.

Over Cambridge weightplan consulente A.P.C. Vermeij

Cambridge weightplan consulente A.P.C. Vermeij valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Dordrecht.

A.P.C. Vermeij is de Cambridge weightplan distributeur voor Nederland, België en de Nederlandse Antillen. Cambridge weightplan is de laatste jaren erg gegroeid en zij hebben netwerken door het hele land door. Juist dankzij deze netwerken zijn ze zeer succesvol.

Cambridge weightplan heeft zich dus niet alleen gericht op goed af te vallen, maar ook het gewenste gewicht vast te houden. Dus waar de meeste producten of trainers stoppen wanneer u op het ideale gewicht zit, gaan wij verder om het vast te houden. Ondank dat wij een groot distributeur zijn in 3 landen betekent dat niet dat we niet actief zijn in andere landen. Wij zijn naast distributeur ook actief met ons Weight Plan in meer dan 35 landen. Onze klanten staan altijd op één en wij proberen daarom ook altijd de nieuwste ontwikkelingen bij te houden en verder voorruit te denken.

Daarnaast bieden wij op onze website verschillende producten en diensten aan. Graag verwijzen we u ook door naar de website om alles verder te kunnen inzien wat wij u kunnen bieden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cambridge weightplan consulente A.P.C. Vermeij uit de rubriek gezondheidscentrum uit Dordrecht is gevestigd aan de Azobe 98 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19879284.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Cambridge weightplan consulente A.P.C. Vermeij zijn o.a. :