Femme-Vitaal in Dordrecht

Femme-Vitaal: Fitness voor vrouwen.

Over Femme-Vitaal

Femme-Vitaal valt onder de rubriek sportschool uit Dordrecht.

Femme-Vitaal is een kleinschalige en persoonlijke sportschool voor vrouwen. Wilt u werken aan een gezonde lifestyle? Dan biedt Femme-Vitaal de uitkomst voor u, namelijk fitness voor vrouwen. Femme-Vitaal biedt een speciaal 30 minuten durend fitnessprogramma aan. Met dit programma kunt u sporten tot een gezonde gewoonte maken.

Bij Femme-Vitaal voelen alle vrouwen, van alle leeftijden, zich op hun gemak. Bij Femme-Vitaal wordt er namelijk op een prettige manier gewerkt aan een gezond gewicht of andere persoonlijke doelstellingen.

Femme-Vitaal biedt ook voedingsadvies op maat aan. U krijgt de mogelijkheid om onder professionele begeleiding van een gediplomeerd gewichtsconsulente te werken naar een goed en gezond gewicht. Femme-Vitaal biedt naast bovenstaand ook het volgende aan:

- Een werkschrift voor het bijhouden van o.a. de eigen ervaringen. - Kleinschaligheid, minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers. - Persoonlijke aandacht door professionals. - Mogelijkheid tot vergoeding vanuit de ziektekostenverzekeraar. - Een compleet voedings-en beweegprogramma. - Aangesloten bij de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten, BGN. - Laagdrempeligheid. - Menu’s. - Naast de groepsbegeleiding kun je onbeperkt en begeleid sporten.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Femme-Vitaal? Neemt u dan persoonlijk contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Femme-Vitaal uit de rubriek sportschool uit Dordrecht is gevestigd aan de Van Neurenburgpad 17 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 078-8423915.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij Femme-Vitaal zijn o.a. :