Fotografie Rob van der Pas in Dordrecht

Fotografie Rob van der Pas: Fotografie die raakt!

Over Fotografie Rob van der Pas

Fotografie Rob van der Pas valt onder de rubriek fotograaf uit Dordrecht.

De drijvende kracht achter Fotografie Rob van der Pas is de gelijknamige Rob van der Pas. Rob heeft ruime ervaring op het gebied van fotografie. Zijn missie is u te raken middels een foto, een beeld die bij u binnen komt. Samen met Rob kunt u uw wensen bespreken om zo, samen, tot het gewenste eindresultaat te komen.

Op de website van Fotografie Rob van der Pas vindt u een overzicht van de projecten die Rob al heeft gedaan zoals:

- Architectuur

- Culinair

- Reclame

- Reportage

Zo heeft Rob fotografie gedaan voor onder andere Bulthaup Nederland, restaurant de Stroper, Albert Schweitzer ziekenhuis, D&O begrafenisonderneming en TUI Nederland.

Tevens kunt u bij Fotografie Rob van der Pas terecht voor fotocursussen. Maar ook voor fotoworkshops en fotoreizen bent u bij Fotografie Rob van der Pas helemaal aan het juiste adres.

Nieuwsgierig geworden naar de foto's van Fotografie Rob van der Pas? Neem dan een kijkje op de website. Hier vindt u tevens alle contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fotografie Rob van der Pas uit de rubriek fotograaf uit Dordrecht is gevestigd aan de Groenekruislaan 48 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50276991.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Fotografie Rob van der Pas zijn o.a. :