Happy Feet in Dordrecht

Happy Feet

Over Happy Feet

Happy Feet valt onder de rubriek geneeskunde uit Dordrecht.

Mijn naam is Joke Boom. Ik ben professioneel Voetreflex therapeut.

Wat is Voetreflexologie precies? Voetreflexologie is een behandelmethode die reflexpunten in de voeten stimuleert om reacties in het lichaam op te wekken. Door het hele lichaam lopen energiebanen, die contactpunten hebben op de voeten. Sommige energiebanen beginnen op de voet, anderen eindigen op de voet.

Door middel van drukpuntmassage worden blokkades, die het goed functioneren van het lichaam in de weg staan, opgeheven. Voetreflexologie harmoniseert het lichaam waardoor het zelfhelend vermogen en de weerstand worden verhoogd.

Verder bied ik ook een aantal andere behandelingen aan zoals pedicure behandelingen, licht punctuur, hormoonbehandeling en nog veel meer. Meer informatie over de mogelijkheden kunt u vinden op mijn eigen website,

De behandelingen geef ik uitsluitend op afspraak. U kunt mij telefonisch bereiken. Mijn telefoonnummer is; (078) 616 28 71


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Happy Feet uit de rubriek geneeskunde uit Dordrecht is gevestigd aan de Aletta Jacobs-erf 290 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 078-6162871.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Happy Feet zijn o.a. :