Het Theewinkeltje in Dordrecht

Het Theewinkeltje: Een uitgebreid assortiment thee en theebenodigdheden.

Over Het Theewinkeltje

Het Theewinkeltje valt onder de rubriek delicatessen in Dordrecht.

Bij Het Theewinkeltje in de binnenstad van Dordrecht kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment thee, koffie en theebenodigdheden.

Vriendelijkheid, veelzijdigheid en het historisch besef vormen de kracht van Het Theewinkeltje, dat zich bevindt in het Hofkwartier. Tussen de vele soorten thee in het assortiment bevinden zich unieke soorten, die duidelijk refereren aan de directe omgeving. Naast een winkel is Het Theewinkeltje ook dé locatie voor een gezellig high-tea.

Voor elk moment van de dag is er wel een theesoort te bedenken die daar naadloos bij aansluit. Maar voor u is het belangrijk dat de thee aan uw smaak en wensen voldoet. En smaken verschillen nu eenmaal. Wij hebben een uitnodigende selectie voor u gemaakt van hand geplukte losse thee.

Openingstijden:

Maandag: gesloten

Dinsdag: gesloten

Woensdag: 09.30 - 17.00 uur

Donderdag: 09.30 - 17.00 uur

Vrijdag: 09.30 - 17.00 uur

Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur

Zondag: gesloten

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Daar staat nog veel meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Theewinkeltje uit de rubriek delicatessen uit Dordrecht is gevestigd aan de Nieuwstraat 34 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 078-6138424.

Diensten en producten voor delicatessen

Trefwoorden die horen bij Het Theewinkeltje zijn o.a. :