Hondenuitlaatservice Robbedoes in Dordrecht

Hondenuitlaatservice Robbedoes: Uitlaatservice op maat.

Over Hondenuitlaatservice Robbedoes

Hondenuitlaatservice Robbedoes valt onder de rubriek dierverzorger uit Dordrecht.

Bent u op zoek naar iemand die u kunt vertrouwen en voor u uw honden uit kunt laten als u daar geen tijd voor heeft? Dan bent u bij Uitlaat service Robbedoes helemaal aan het juiste adres.

Wij leveren meerdere diensten voor u en uw hond en geven iedereen een persoonlijke aanpak. Omdat iedereen mens en iedere hond verschild vinden wij dit erg belangrijk. Voordat de hond de eerste keer met mij op pad gaat kom ik bij u langs voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken wij het gedrag van uw hond etc. Daarnaast tekenen we een overeenkomst, een sleutelcontract en natuurlijk de algemene voorwaarden.

Na de eerste wandeling vind ik het ook erg belangrijk om te kijken hoe het is gegaan en of de diensten door kunnen zetten of er aanpassingen nodig zijn.

Wilt u graag meer informatie over wat voor diensten wij bieden? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hondenuitlaatservice Robbedoes uit de rubriek dierverzorger uit Dordrecht is gevestigd aan de Hof de Vriendschap 4 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33820112.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Hondenuitlaatservice Robbedoes zijn o.a. :