Hypnotherapeut & Lifecoach Sigrid van Drunen in Nieuwerkerk Aan Den Ijssel

Happy Me | Terug naar de kern

Over Hypnotherapeut & Lifecoach Sigrid van Drunen

Hypnotherapeut & Lifecoach Sigrid van Drunen valt onder de rubriek coaching in Dordrecht.

Welkom, ik ben Sigrid van Drunen, jouw Hypnotherapeut en Lifecoach

Je kunt bij mij terecht voor: - Stemexpressie & soundhealing. - Psychosociale begeleiding. - MWO Therapie.

STEMEXPRESSIE & SOUNDHEALING

Dit gaat over het toelaten van jouw oergeluid, je basale stemgeluid en het bevrijden van jouw stem! Workshops en individuele sessies zijn mogelijk. Durf jij toe te laten wat al in jou aanwezig is? Een echte energieboost die je verder helpt stappen te zetten om jouw leven te veranderen.

Workshops en sessies worden ook gegeven in Noord Brabant.

PSYCHOSOCIALE BEGELEIDING

Heb je hulp nodig om helderheid in bewustzijn te creëren? We zijn door onze opvoeding om omgeving zo geprogrammeerd dat we eigenlijk niet zo goed meer weten wie we zijn. En bij de geboorte krijgen we geen handleiding mee. Daarom kan ieder mens op den duur wel een coach in zijn of haar leven gebruiken. Door te leren navigeren vanuit jouw eigen authentieke zelf, zal je eindelijk jezelf gaan ontmoeten.

MWO THERAPIE

Gezond en bewust leven is in deze tijd belangrijker dan ooit. Zorg er in eerste instantie voor dat je je elke dag positief voedt, mentaal en fysiek. Veel stress en een uitgeput gevoel komen veelal naar boven drijven, omdat we steeds vaker op de proef worden gesteld. Ga het eens ervaren hoe het is om WMO therapie te krijgen. Gevoelige mensen zijn al erg enthousiast over deze therapie-vorm. Het voelt als een ware RESET naar een positiever leven vol energie.

Wil je meer weten over bovenstaande, neem dan eens vrijblijvend contact met me op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hypnotherapeut & Lifecoach Sigrid van Drunen uit de rubriek coaching uit Dordrecht is gevestigd aan de Donau 151 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48132402.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Hypnotherapeut & Lifecoach Sigrid van Drunen zijn o.a. :