Jasmine Massage in Dordrecht

Jasmine Massage

Over Jasmine Massage

Jasmine Massage valt onder de rubriek massage uit Dordrecht.

Bent u opzoek naar een Traditionele Thaise Massage in de omstreken van Dordrecht? Dan bent u bij Jasmine Massage aan het juiste adres.

De Traditionele Thaise Massage is één van de oudste en meest gebruikte genezingsmethodes van de wereld. Vroeger zagen ze ziekte al een onbalans van de geest en het lichaam. Ze werden dan onder andere behandeld door een Thaise Massage. Zo helpen de massages onder andere tegen: Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage verholpen worden.

Bij Jasmine Massage in Dordrecht kunt u genieten van een massage volgens de traditionele Thaise methode, gegeven door één van onze professionele masseuses.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer weten over ons en over bijvoorbeeld de masseurs? Neem dan gerust even contact met ons op of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jasmine Massage uit de rubriek massage uit Dordrecht is gevestigd aan de Reeweg Oost 11 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 078-6473325.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Jasmine Massage zijn o.a. :