Joke Hardenbol Art in Dordrecht

Joke Hardenbol Art: Creatieve workshops en kunst.

Over Joke Hardenbol Art

Joke Hardenbol Art valt onder de rubriek kunstenaar in Dordrecht.

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk, creatieve workshops voor een personeelsuitje, een uniek cadeau of unieke kunst voor in huis of uw kantoor? Dan bent u hier aan het goede adres.

Joke Hardenbol (1958) is eigenlijk in het verkeerde land geboren.

Mixed media, haar kunstvorm, is groot in de Verenigde Staten (VS) maar staat in Nederland nog in de kinderschoenen. Textiel en papier zijn vaak de basis van veel objecten. Zij gebruikt deze in combinatie met andere materialen en bewerkt deze op verschillende manieren zoals verhitten, vervormen, beschilderen.

Het werk van Joke is heel divers en varieert van objecten aan de muur tot kunstenaarsboeken (b.v. herinneringsboeken), sieraden, schalen en objecten van papier-maché. Zij werkt ook veel met materialen die hier praktisch onbekend zijn. Tyvek is zo’n materiaal en inmiddels is zij één van de meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van Tyvek in Nederland geworden. Fabric paper is een ander voorbeeld van het op een ongebruikelijke manier van werken met papier. Gelli printen (afdrukken maken op een gelatineplaat) is nog zo’n bijzonder vorm van materiaalgebruik. Het gebruik van deze technieken in combinatie met textiel en papier leidt tot verrassende objecten die een breed publiek verdienen.

Het creëren van kunst maakt Joke blij en gelukkig en zij hoopt dat die blijdschap en dat geluksgevoel overgebracht worden op de toeschouwer en op degenen die bij haar workshops volgen.

Collega’s die haar inspireren zijn de Amerikaanse Sherril Kahn en de Engelse Kim Thittichai.

Joke Hardenbol is actief lid van Steekplus (de Nederlandse vereniging van textielkunstenaars).

U kunt haar website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Joke Hardenbol Art? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.

Op internet is Joke te vinden op

jokehardenbol.exto.nl/

creatieveworkshops.blogspot.com/

tisnietzwartwit.blogspot.com/

www.facebook.com/jokehardenbol/

www.instagram.com/jokehardenbol/


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Joke Hardenbol Art uit de rubriek kunstenaar uit Dordrecht is gevestigd aan de Standhasenstraat 20 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 078-6319671.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Joke Hardenbol Art zijn o.a. :

Nieuws van Joke Hardenbol Art in Dordrecht

Jaarcursus Art journaling op textiel

Jaarcursus Art journaling op textiel

De jaarcursus start op 8 januari