Kleurpunt in Dordrecht

Kleurpunt: Kunstenaar Sjane de Haan.

Over Kleurpunt

Kleurpunt valt onder de rubriek kunstenaar in Dordrecht.

Welkom bij Kleurpunt!

Mijn naam is Sjane de Haan. Ik schilder zowel met olieverf als met acryl. Naast het schilderen geef ik lessen en workshops aan volwassenen maar veel ook aan kinderen vanaf 4 jaar.

Wat betreft het schilderen is het landschap mijn favoriete onderwerp. Mijn landschappen, maar ook mijn stadsgezichten zijn sterk gestileerd en stralen ondanks het krachtige kleurgebruik een zekere verstilling uit. Essentieel voor mij is het zoeken naar de verhouding van rust en ruimte en dat weergegeven in grote vlakken en heldere kleuren. Ik laat weg wat er niet toe doet. Naast het schilderen van landschappen en stadsgezichten schilder ik ook abstract of vanuit intuïtie. Af en toe experimenteer ik met nieuwe materialen die ik verwerk in mijn schilderijen. Op sommige intuïtieve schilderijen heb ik geborduurd.

De schilderijen 'Dordt in rood' is een unieke serie schilderijen die gemaakt zijn in een groot scala aan roodtinten en verbeelden op verfrissende wijze de mooiste plekken in Dordrecht. Van deze serie is ook een verjaardagskalender gedrukt en te koop bij mij en een aantal boekwinkels in Dordrecht en het Dordrechts museum. Bekijkt u de website voor meer informatie.

Voor mijn activiteiten op het gebied van cursussen en workshops voor kinderen en volwassenen kunt u terecht bij: www.jouwkleurpunt.nl

Van diverse schilderijen en een aantal mandala's zijn dubbele kunstkaarten met envelop te koop. De kaarten zijn per stuk verpakt in plastic hoesjes. Ze kunnen op verzoek ook opgestuurd worden.

Mijn atelier met de naam " Atelier Grotekerksplein" dat ik deel met een collega is gevestigd in de historische binnenstad van Dordrecht met de Grote Kerk op een paar meer afstand. Een bezoek meer dan waard! Ons atelier is onderdeel van Kunstrondje Dordt en wij zijn iedere 1e zondag van de maand geopend.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kleurpunt uit de rubriek kunstenaar uit Dordrecht is gevestigd aan de Grotekerkplein 1c in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11887176.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Kleurpunt zijn o.a. :

Nieuws van Kleurpunt in Dordrecht

Mandala tekenen

Mandala tekenen

Iedere vierde donderdag van de maand organiseert Sjane de Haan een mandalaworkshop. Je hoeft niet te kunnen tekenen. want ik help je stap voor stap op weg.

Open Werk Atelier

Open Werk Atelier

Met anderen tekenen, schilderen, kleuren, boetseren, breien , haken of wat je maar wilt. Heb je af en toe advies nodig of kom je er niet aan toe om in je eentje aan de slag te gaan?

Teken- en schildercursus voor kinderen vanaf 4 jaar

Teken- en schildercursus voor kinderen vanaf 4 jaar

Kleurpunt organiseert op 8 zondagen van eind augustus t/m december teken- en schildercursussen voor kinderen.

KUNSTHOOFD geuren en kleuren

KUNSTHOOFD geuren en kleuren

Kunsthoofd, een evenement met Kunstenaars, muziek( singersongwriters) en horeca.