Lianne Dekker Fotografie in Dordrecht

Lianne Dekker | Professionele fotografie.

Over Lianne Dekker Fotografie

Lianne Dekker Fotografie valt onder de rubriek fotograaf uit Dordrecht.

Welkom bij Lianne Dekker Fotografie,

Lianne Dekker heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd met studiofotografie en werkt ook graag op originele locaties.

In de grote studio waar ze zelf over beschikt wordt uitgebreid de tijd genomen voor een mooi portret of een serie met baby/kids of natuurlijk om bij het begin te beginnen, een sfeervolle zwangerschapsserie.

Je kunt bij ons terecht voor volledig gestylde shoots in de ouderwetse Film Noir sfeer of met je kids in de Sweet Heart stijl. Hiervoor beschikken we over eigen kleding collecties. Ook te gebruiken voor een toffe vrijgezellenshoot. Uiteraard mag ook een goede visagiste/haarstyliste niet ontbreken. Ook met bedrijfsfotografie is een ruime ervaring opgebouwd, van profielfoto's tot grote congressen of bedrijfsseries.

Omdat je als fotograaf de meest speciale momenten van mensen vastlegt creƫer je een band in de loop der jaren, het is bijzonder wanneer mensen een fotoserie onthouden, en aan je denken wanneer er weer een mooi moment vastgelegd kan worden.

Ook wanneer je een fotoshoot met je geliefde huisdier wil dan kun je hier prima terecht, Inmiddels heeft al een ruim aantal dieren de lens gepasseerd.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. Neemt u ook eens kijkje op de website voor mooie impressie foto's.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lianne Dekker Fotografie uit de rubriek fotograaf uit Dordrecht is gevestigd aan de Aventurijn 198 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51469597.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Lianne Dekker Fotografie zijn o.a. :