Liona Dalia - Personal Healing in Dordrecht

Liona Dalia - Personal Healing

Over Liona Dalia - Personal Healing

Liona Dalia - Personal Healing valt onder de rubriek geneeskunde uit Dordrecht.

Bent u opzoek naar een personal healer? Dan bent u bij Liona Dalia - Personal Healing aan het juiste adres.

Bij Liona Dalia - Personal Healing gaat het allemaal om u. Mijn hele traject gaat erom of het goed gaat met u en of u zich beter begint te voelen naar mate de tijd vordert. In 2014 kwam ik voor het eerst in aanraking met reiki.

Daarna heb ik 2 opleidingen gevolgd en eind 2017 heb ik mijn reikipractitioner diploma behaald. Tijdens de opleiding leerde ik dat deze massages balans brengen in uw lichaam. Inmiddels is reiki niet meer uit mijn leven weg te denken, mediteer ik dagelijks en heb ik zelf ook meerdere healings ondergaan. Ik voel me hierdoor meer in balans, ben me veel bewuster van mijn gevoel en lichaam en maak daardoor keuzes die beter bij mij passen. Ook mijn lichamelijke klachten zijn veel minder geworden.

Heeft u een vraag of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Liona Dalia - Personal Healing uit de rubriek geneeskunde uit Dordrecht is gevestigd aan de Toutenburg 97 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48409504.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Liona Dalia - Personal Healing zijn o.a. :