Puur Geknipt in Dordrecht

Puur Geknipt: Duurzame en biologische kapper.

Over Puur Geknipt

Puur Geknipt valt onder de rubriek kapper uit Dordrecht.

Het gezicht achter Puur Geknipt is Penny de Vree. Penny heeft dit bedrijf in 2015 opgestart.

Penny heeft het pand waarin Puur Geknipt gevestigd is, op een duurzame manier herstelt en opgeknapt. Alle verven die gebruikt zijn om het pand op te knappen, zijn volledig ecologisch.

Puur Geknipt is een duurzame en biologische kapper en er zal altijd gewerkt worden met liefde voor de natuur. Penny gebruikt voor de behandelingen producten die een biologische inhoud hebben. Daarnaast zijn de verpakkingen ook duurzaam en afbreekbaar.

Puur Geknipt biedt behandelingen voor dames, heren en kinderen aan. U kunt kiezen uit diverse behandelingen, zoals wassen, knippen, wasdrogen en verven.

Naast deze behandelingen biedt Puur Geknipt ook een verwenarrangement aan. Dit arrangement bestaat onder andere uit:

- Een kleine high tea met heerlijke biologische ingrediƫnten. - Een analyse van uw hoofdhuid en uw haar. - Een deskundig advies met betrekking tot uw kapsel. - Het knippen van uw haar in het gewenste model. - Uw haar wordt gestyled. - U krijgt een hoofdhuidmassage. - En na afloop krijgt u een mini-product-set cadeau voor thuis, een shampoo en een conditioner.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Puur Geknipt? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Puur Geknipt uit de rubriek kapper uit Dordrecht is gevestigd aan de Voorstraat 434 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 078-7370470.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Puur Geknipt zijn o.a. :