Rebelyells in Sliedrecht

Rebelyells: Tatoeages en piercings

Over Rebelyells

Rebelyells valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Dordrecht.

De drijvende kracht achter Rebelyells is Saskia Remeijsen van Mourik. Saskia haar voorliefde ligt in het black/grey werk, realisme en neo-traditional style. Echter doet maakt ze ook mooie kleurrijke werken.

Bij Rebelyells kunt u terecht voor alle soorten tatoeages, of deze nu groot of klein zijn. Saksia maakt graag voor u een passend ontwerp. In overleg is veel mogelijk en het resultaat moet natuurlijk geheel naar wens zijn.

Tevens kunt u bij Rebelyells terecht voor diverse piercings zoals:

- Oorbellen

- Intiem M/W

- Tepel

- Wenkbrauw

- Navel

- Lip

Rebelyells werkt het liefst op afspraak maar u kunt altijd even naar binnen lopen in de shop. Grotere stukken (bijvoorbeeld tatoeage sleeve) worden per uur berekend. En het ontwerp wordt pas gemaakt na een aanbetaling en bevestiging van de afspraak.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Rebelyells. Hier vindt u ook een overzicht van de werken die Rebelyells heeft gedaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rebelyells uit de rubriek schoonheidssalon uit Dordrecht is gevestigd aan de kerkbuurt 21 in Sliedrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06 51189329.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Rebelyells zijn o.a. :