Saminisa Coaching - Seksualiteit & Spiritualiteit in Dordrecht

Wilt u ook seksuele voldoening en inspirende seks ervaren?

Over Saminisa Coaching - Seksualiteit & Spiritualiteit

Saminisa Coaching - Seksualiteit & Spiritualiteit valt onder de rubriek coaching in Dordrecht.

De drijvende kracht achter Saminisa Coaching is Sarah Reniers. U kunt bij haar terecht voor spirituele online coaching mbt seksualiteit.

De producten en diensten van Saminisa Coaching zijn gericht op het ontwaken van de seksuele liefde in uzelf zodat u de seksuele liefde kan laten stromen. Dit is de basis voor seksuele voldoening en inspirerende seks.

Wilt u dit ook gaan ervaren? Dan kunt u bij Saminisa Coaching kiezen voor een gratis online mini cursus, e-book, online modules van het coachtraject "Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf" en online "Sexual Magic" tarotkaartleggingen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. U vindt hier tevens veel artikelen over seksualiteit ter inspiratie en verruiming van uw bewustzijn mbt seksualiteit.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer saminisa.nl.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Saminisa Coaching - Seksualiteit & Spiritualiteit zijn o.a. :

Nieuws van Saminisa Coaching - Seksualiteit & Spiritualiteit in Dordrecht

"Sexual Magic" tarotkaartlegging

Seksuele kaartleggingen zijn er om het onbewuste in je seksleven bewust te maken en onder de aandacht te brengen. Zodat jij met deze inzichten jouw seksuele verbinding met jezelf versterkt en jouw seksleven weer nieuw leven inblaast.

Seksueel geluk is ook voor jou mogelijk

Seksueel geluk is ook voor jou mogelijk

Mijn aanbod is gericht op het ontwaken van de seksuele Liefde in jezelf zodat de seksuele Liefde gaat stromen. Want zodra dit in jezelf stroomt zul je seksuele voldoening gaan ervaren. En vanuit deze voldoening kun je ook inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven creëren.