Santerello Bruidsmode Breda - 4 etages trouwbeleving in Breda

Santerello Bruidsmode Breda, 4 etages trouwbeleving

Over Santerello Bruidsmode Breda - 4 etages trouwbeleving

Santerello Bruidsmode Breda - 4 etages trouwbeleving valt onder de rubriek bruidsmode uit Dordrecht.

Heeft u trouwplannen? Kom dan langs bij Santello in Breda.

Trouwkleding voor de bruid, bruidegom, bruidsmeisjes en bruidsjongens. Santerello biedt u 4 etages trouwbeleving in Breda!

In onze collectie vindt u pure elegantie en een moderne uitstraling. De bruidsmode is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Trouwpakken en bruidsjurken worden speciaal op maat gemaakt. Wij vermaken geen pakken en jurken. Ook confectiemaat is mogelijk. Wat uw wensen ook zijn in stijl en kleur. Alles is mogelijk bij Santerello.

Wij hebben overigens trouwmode in alle prijsklassen. En we houden rekening met tradities. Hiermee onderscheiden wij ons van andere bruidsjurken op de markt die vooral gericht zijn op moderne ontwikkelingen.

Bruid: Wij bieden de prachtigste collecties van onder andere Alfred Angelo, Cosmobella, Demetrios, Eme di Eme, Linea Raffaelli, Jolies van Nicole Spose, Oreo Sposa van Demetrios Bridals. Verschillende stijlen, verschillende materialen, en van romantische bruidsjurken naar klassieke jurken. Alles is mogelijk.

Bruidegom: Wij bieden speciaal voor de bruidegom een prachtige collectie trouwpakken aan van onder andere Carlo Pigatelli, Cavaliere, Roberto Vicentti, Sandro Sellini, Tziacco en Wilvorst. In pure elegantie en moderne uitstraling, rekening houdend met tradities!

Uw bruiloft is pas volledig wanneer bruidsmeisjes en jonkers ook mooi gekleed zijn. Ook voor hen hebben we prachtige collecties. Maak een afspraak via de website.

We bieden naast bruidsmode ook gelegenheidskleding voor hem en haar. Maak ook hiervoor een afspraak via de website.

Maak uw outfits helemaal af met mooie accessoires van bijvoorbeeld Abrazi of Bridal Blinx. Voor de gehele collectie en merken ziet u tevens website.

Eerst graag inspiratie opdoen? Via onze website kunt u alvast een groot gedeelte van ons aanbod bekijken.

Kom langs in onze Trouwwarenhuis in Breda. 4 etages trouwbeleving! Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag. Zondag en maandags zijn we gesloten. Voor openingstijden verwijzen we u graag naar onze website.

Laat u betoveren!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Santerello Bruidsmode Breda - 4 etages trouwbeleving uit de rubriek bruidsmode uit Dordrecht is gevestigd aan de Wilhelminastraat 3 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 076-5145887.

Diensten en producten voor bruidsmode

Trefwoorden die horen bij Santerello Bruidsmode Breda - 4 etages trouwbeleving zijn o.a. :