Schildercursus Albert Zwaan in Dordrecht

Je wordt geïntroduceerd in waar de schilderkunst wezenlijk over gaat en begeleid in het ontdekken van je eigen beeldtaal.

Over Schildercursus Albert Zwaan

Schildercursus Albert Zwaan valt onder de rubriek kunstenaar in Dordrecht.

Albert Zwaan is de drijvende kracht achter Schilderscursus Albert Zwaan Dordrecht.

In zijn schildercursus krijg je dus les van deze hedendaagse kunstenaar, in een mooi schildersatelier In zijn atelier staat het schildersplezier voorop, langzaam maar gestaag, zet hij jou op het juiste schildersspoor dat bij jouw persoonlijke karakter past. De sfeer bij hem is niet pretentieus en ook niet schools maar zijn intentie is wél dat je ook daadwerkelijk iets leert waar je voor een langere tijd wat aan hebt. Hij laat je kennis maken met nieuwe technieken die het materie schilderen kunnen aanmoedigen.Een schilderij is immers een verhaal in verf. De verschillende technieken ga je later op speelse wijze, met elkaar combineren'.

Het goed kunnen mengen is een heel belangrijk onderdeel binnen het schilderen en daar zal ik uiteraard ook herhaaldelijk veel aandacht aan besteden tijdens de lessen.

Werkwijze:

Hij geeft je adviezen die jouw inzicht op de schilderkunst kunnen verrijken. Hij begeleid iedere cursist individueel, ieder kiest een eigen thema. Werk je liever in opdracht dan kan dat ook’ en kun je dat even aangeven.

Ook houdt hij je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de schilderkunst en toont hij jou ook het beste van wat de oude meesters ooit hebben gepresteerd. Alles met de intentie om jouw te voeden met schilderkunst.

Beginners/gevorderden:

Het zou mooi zijn wanneer je enige ervaring hebt maar beginners zijn uiteraard ook van harte welkom ! Ik zal ook een beginner met hartstocht de beginselen van het schilderen bijbrengen. Maar wees ervan bewust, schilderen gaat niet vanzelf en je leert het niet in een maand tijd, je moet willen investeren in je ontwikkeling en het vinden van je eigen 'beeldtaal'

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schildercursus Albert Zwaan uit de rubriek kunstenaar uit Dordrecht is gevestigd aan de Wijnstraat 119 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 078 6144832.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Schildercursus Albert Zwaan zijn o.a. :