Schoonfris Autopoetsbedrijf in Dordrecht

Wij maken bij onze behandelingen gebruik van hoogwaardige producten en geavanceerde technieken. Perfectie is dan ook onze hoogste prioriteit.

Over Schoonfris Autopoetsbedrijf

Schoonfris Autopoetsbedrijf valt onder de rubriek auto poetsbedrijf uit Dordrecht.

Wanneer u uw auto zo af en toe eens door de wasstraat rijdt wordt alleen het oppervlakkige vuil van uw auto gespoeld. Door een geavanceerde poetstechniek van autopoetsbedrijf Schoonfris zullen de diepste kleuren in de lak weer naar boven worden gebracht. Ondiepe krassen zullen zelfs geheel verdwijnen.

Het interieur wordt met een speciale techniek gereinigd dat u het gevoel geeft in een nieuwe auto te stappen. Bovendien is door de ANWB onderzocht dat de inruilwaarde van uw auto gemiddeld met zo´n 500 euro stijgt nadat deze professioneel gereinigd en gepoetst is. Doordat wij met echte professionals werken kunnen wij u garanderen van tevredenheid. Wij leveren de auto pas af als we er ook zeker van zijn dat echt alles perfect is.

Heeft u wellicht interesse in een goede opknapbeurt voor uw auto? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u altijd gebruik maken van onze website/facebook pagina.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonfris Autopoetsbedrijf uit de rubriek auto poetsbedrijf uit Dordrecht is gevestigd aan de Weeskinderendijk 85-5 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0648323435.

Diensten en producten voor auto poetsbedrijf

Trefwoorden die horen bij Schoonfris Autopoetsbedrijf zijn o.a. :