Springkussenverhuur de Stuiterbal in Dordrecht

Springkussenverhuur de Stuiterbal uit Dordrecht heeft geen profiel.

Wat doet Springkussenverhuur de Stuiterbal in Dordrecht

Springkussenverhuur de Stuiterbal is een verhuur uit Dordrecht. Men is gevestigd aan de Aagje Dekenstraat 25. Het telefoonnummer van Springkussenverhuur de Stuiterbal in Dordrecht is 06-30072941.

Is Springkussenverhuur de Stuiterbal in Dordrecht uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Dordrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Springkussenverhuur de Stuiterbal in Dordrecht valt onder de rubriek verhuur. Een verhuur uit Dordrecht levert onder andere :

Uw feestje net dat beetje extra geven? Dan bent u bij Springkussenverhuur de Stuiterbal helemaal aan het juiste adres. Bij Springkussenverhuur de Stuiterbal kunt u de leukste springkussens huren. Zo vindt u bij Springkussenverhuur de Stuiterbal diverse thema's zoals jungle, boerderij, Princes, krokodil of een heus mini kasteel springkussen. Ideaal voor een kinderfeestje. U kunt bij Springkussenverhuur de Stuiterbal ook voordelig een aggregaat huren. Deze stroomgenerator heeft een geschat wisselstroom vermogen van 2000 watt, met een maximum vermogen van 2200 watt. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review