Tattoo Mick Dordrecht in Dordrecht

Tattoo Mick Dordrecht: Tatoeëren, Piercings

Over Tattoo Mick Dordrecht

Tattoo Mick Dordrecht valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Dordrecht.

Op zoek naar een tattoo shop waar u getatoeëerd wordt door een professional? Dan bent u bij Tattoo Mick helemaal aan het juiste adres. U kunt bij Tattoo Mick al meer dan 38 jaar terecht voor de meest uiteenlopende tatoeages en piercings. Kernwoorden van Tattoo Mick: hygiëne en secuur werken.

Bij Tattoo Mick kunt u terecht voor custom ontwerpen. U kunt bij Tattoo Mick al uw wensen bespreken om zo tot het gewenste resultaat te komen. Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt? Dan wordt er eerst gekeken of dit haalbaar is.

Tevens kunt u bij Tattoo Mick terecht om piercings te laten zijn. Vaak hoeft u hiervoor geen afspraak te maken en kunt u gewoon langs komen. Na het zetten van een piercing is het belangrijk dat deze goed verzorgd wordt. Tattoo Mick voorziet u van advies om dit op de juiste wijze te doen.

Op de website vindt u een mooi overzicht van al het werk dat Tattoo Mick al eerder heeft gedaan. Tevens vindt u hier meer informatie en de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tattoo Mick Dordrecht uit de rubriek schoonheidssalon uit Dordrecht is gevestigd aan de Grote Spuistraat 41 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 078-6310855.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Tattoo Mick Dordrecht zijn o.a. :