TUI at Home | Monique Ravenstein in Barendrecht

Monique Ravenstein, jouw reisadviseur aan huis!

Over TUI at Home | Monique Ravenstein

TUI at Home | Monique Ravenstein valt onder de rubriek reisbureau in Dordrecht.

Vakantie is meer dan een reis alleen. Jezelf even helemaal lostrekken uit de dagelijkse sleur, heerlijk ontspannen en genieten van het leven. Dankzij mijn eigen passie voor reizen, heb ik inmiddels veel mooie plekken en bestemmingen mogen ontdekken. Ik deel graag met ervaringen met jou om zo jouw reis samen te stellen.

Waar gaat jouw reis naar toe?

Wil je een sportieve skivakantie? Of op een cruise door het Middellandse zee gebied? Wat voor vakantie je ook wenst, neem contact met mij op. Ik maak jouw vakantie helemaal naar wens, ook jouw ideale zomervakantie.

Waarom een reisadviseur inschakelen?

- Persoonlijk reisadvies, ook bij jou thuis. - Geen irritaties en stress tijdens jouw zoektocht - Zorgeloos op vakantie, want ik regel alles! - Ook tijdens jouw vakantie ben ik bereikbaar. En het mooie is, het kost je niets extra's. Mijn service is gratis voor iedereen die bij TUI een vakantie boekt.

Heb je geen tijd voor een persoonlijke afspraak? Je kunt jouw wensen ook eenvoudig naar mij mailen of WhatsAppen. Je mag mij uiteraard ook gewoon bellen. Ik ben op doordeweekse dagen bereikbaar tussen 09:00 en 18:00, en op zaterdag tussen 09:00 en 16:00. In de avonden ben ik op afspraak beschikbaar.

Let op!

Mijn e-mail adres is gewijzigd naar: monique.ravenstein@tuiathome.nl

Mails die nog naar mijn oude e-mailadres monique.ravenstein@tui.nl zijn gestuurd of worden verstuurd zal ik uiteraard nog ontvangen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

TUI at Home | Monique Ravenstein uit de rubriek reisbureau uit Dordrecht is gevestigd aan de Prins Bernhardstraat 23 in Barendrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45620702.

Diensten en producten voor reisbureau

Trefwoorden die horen bij TUI at Home | Monique Ravenstein zijn o.a. :