Vlecht IDee in Dordrecht

Your hair, your statement!

Over Vlecht IDee

Vlecht IDee valt onder de rubriek kapper uit Dordrecht.

Heeft u binnenkort een feestje of bijzondere gelegenheid en wilt u uw haar graag tot in de puntjes verzorgd hebben op deze dag? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres! Het gezicht achter Vlecht IDee is Inge Donkers, specialist in vlechten en opsteken maar ook voor bruidsvisagie en bruidskapsels kunt u bij mij terecht.

Ik beschik over een sfeervolle ruimte aan huis waar u van harte welkom bent. U kunt bij mij terecht voor het laten krullen of föhnen van uw haar maar ook voor decoratieve hairstyling als opsteken en vlechten kunt u bij mij terecht. Daarnaast biedt de ruimte ook de mogelijkheid tot het volgen van diverse workshops (max 4 personen) & privélessen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Ik sta u graag en vriendelijk te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vlecht IDee uit de rubriek kapper uit Dordrecht is gevestigd aan de Zuidendijk 159 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51702769.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Vlecht IDee zijn o.a. :