WEISS Hairartist in Dordrecht

Volg geen trend, be yourself!

Over WEISS Hairartist

WEISS Hairartist valt onder de rubriek kapper uit Dordrecht.

Bent u toe aan een nieuwe coupe of wilt u een ander kleurtje in uw haar? Dan bent u bij WEISS Hairartist helemaal aan het juiste adres! In onze sfeervolle salon wordt u hartelijk ontvangen door een van onze stylisten, onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken wij uw wensen en geven desgewenst advies.

Ik vind het erg belangrijk dat u zich thuis voelt zodra u de salon binnenloopt, door mijn open persoonlijkheid kunt u helemaal uzelf zijn bij WEISS Hairartist.

Veel mensen vinden het lastig om te bepalen welke haarkleur of welke coupe het beste bij hun past, wij kijken naar ieder persoon apart en maken van ieder kapsel iets unieks!

Bij ons kunt u tevens heel gemakkelijk online een afspraak boeken, wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

WEISS Hairartist uit de rubriek kapper uit Dordrecht is gevestigd aan de Voorstraat 384 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 078-6472852.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij WEISS Hairartist zijn o.a. :

Nieuws