Een vliegende start als manager of afgebrand binnen een jaar?

De omschakeling van 'medewerker' naar 'manager' kan lastig zijn. In de eerste fase van je nieuwe functie kun je alle support goed gebruiken. Maar ja, jouw eigen manager heeft het veel te druk om je goed in te werken. Laat staan om je te coachen!

Een vliegende start als manager of afgebrand binnen een jaar?

Je wordt ontzettend met jezelf geconfronteerd als leidinggevende. Het gaat opeens niet meer over de inhoud van je werk, maar over het functioneren van je team. Hoe houd je de motivatie hoog? Best lastig ook dat elk teamlid weer een andere aanpak nodig heeft en dat niet iedereen jouw werkwijze en manier van communiceren snapt.

Je manager heeft dan geen tijd om je te coachen, maar ik wel! Speciaal voor startende leidinggevenden zoals jij heb ik een individueel coachingsprogramma ontwikkeld. Leidinggeven op een prettige en effectieve manier is wat mij betreft een kwestie van een groot zelfinzicht, zelfbewustzijn en goed ontwikkelde sociale vaardigheden. Met name goede communicatie- en beïnvloedingsvaardigheden en de kunst om authentiek leiding te kunnen geven zijn van cruciaal belang om op een duurzame manier je team aan te sturen en verder te ontwikkelen.

Dit zijn dan ook de onderdelen van het 8 maanden durende programma, waarbinnen ook veel ruimte is voor jouw individuele ontwikkeldoelen. Maak een vliegende start als leidinggevende en leg een goede basis voor je verdere carrière door te kiezen voor een ervaren coach die tijd heeft voor jouw ontwikkeling!

Ik maak graag een persoonlijke afspraak om kennis te maken en meer te vertellen over dit unieke programma. Bel of mail me via: 06-82257233 / info@cajaco.nl / www.cajaco.nl

Geplaatst op maandag 14 november 2016.

Over Caja & Co coaching & training

Dit bericht is geschreven door Caja & Co coaching & training . Het bedrijf valt onder coaching uit Dordrecht. Trefwoorden van Caja & Co coaching & training uit Dordrecht : Burn-out, hooggevoeligheid, loopbaan vragen, carrière, relatieproblemen, lichaamsbewustzijn, paardencoaching, teambuilding met paarden, individuele coaching met paarden, Equine assisted coaching, NLP coaching, ervaringsgericht leren, oplossingsgericht coachen, intuïtieve coachmethodiek, workshops met paarden.

Lees meer over Caja & Co coaching & training .