Leuke kerstcadeaus!

Na een jaar waarin alle kunstmarkten en beurzen zijn geannuleerd ga ik mijn werk maar op internet aanbieden.

Leuke kerstcadeaus!

De maand december waarin mensen elkaar cadeautjes geven lijkt me bij uitstek geschikt om daar mee te beginnen.

Een webwinkel maken is me nog een brug te ver, zo'n nerd ben ik niet, dus ik werk met foto albums.

Ik heb 2 albums aangemaakt met daarin mijn kleine werk. Het maximum bedrag is € 25,00, dus het zijn leuke prijsjes voor cadeautjes.

In een album staan sieraden en het andere diverse dingen, vooral allerlei soorten boeken en boekjes die heel leuk zijn om cadeau te geven.

Alles kan per post verzonden worden, ook niet onbelangrijk in deze tijd waarin we niet bij elkaar op bezoek kunnen en de prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Naar wens worden de artikelen in Sinterklaas of kerstpapier verpakt zodat ze evt. rechtstreeks naar een ontvanger van het cadeau gestuurd kunnen worden

Als je hieronder op de linken klikt kom je in het album en is er iets naar je gading kun je me een mailtje sturen om het te bestellen.

Bellen kan ook natuurlijk.

Mail: jokeh@jokehardenbol.nl / Telefoon: 078 6319671

Album met diverse unieke cadeautjes: https://myalbum.com/album/GbS8c9tNqBEb

Album met sieraden: https://myalbum.com/album/Rhjtq2rYpZeW

Geplaatst op maandag 7 december 2020.

Over Joke Hardenbol Art

Dit bericht is geschreven door Joke Hardenbol Art. Het bedrijf valt onder kunstenaar uit Dordrecht. Trefwoorden van Joke Hardenbol Art uit Dordrecht : Joke Hardenbol, handgemaakte boeken, mixed media art, textiel en papierkunst, gerecyclede kunst, jaarcursussen textieltechnieken, workshops, textieltechnieken, mixed media kunst, kunst, workshop, Dordrecht, papierkunst.

Lees meer over Joke Hardenbol Art.