Nieuwe praktijk geopend!!

Nieuwe huisvesting in gebruik! Sinds 15 maart 2011 j.l. is Bonflex Massagepraktijk verhuisd naar de Thorbeckelaan 102 in Sliedrecht.

De praktijk is nu gevestigd op de bovenverdieping van het clubgebouw van de ABC Trimclub, waar ook het Medische Fitnesscentrum BeThere" is gevestigd.

Afgelopen week zijn op deze locatie dan ook de eerste klanten behandeld en aan de reacties te horen is men dik tevreden..... en dan zijn wij het ook!

(Overigens bedankt voor alle leuke reacties, bloemen e.d!!)

 Nieuw: behandeling bij u thuis of op kantoor

De afgelopen periode kregen we steeds meer de vraag van onze klanten of het mogelijk was om bij hun thuis of op kantoor te komen masseren.

Veel mensen kunnen zich thuis in hun veilige" omgeving toch het beste ontspannen.

Hoewel onze nieuwe ruimte u een goede privacy biedt kunnen wij ons dat best voorstellen. We komen dan ook graag bij u thuis met onze mobiele massagetafel en/of massagestoel.

We nemen alles mee, dus een beetje (warme) ruimte is voor ons voldoende!.

Dit zelfde geldt voor massages bij u op kantoor. Zeker onze stoelmassage is ideaal bij nek, schouder en/of rugklachten waarbij u zich bovendien niet hoeft te ontkleden.

Ideaal bij bijvoorbeeld klachten die veroorzaakt worden door vele tPC-uurtjes" .

De prijzen zijn uiteraard afhankelijk van reistijd en het aantal te behandelen personen.

Bel of mail ons voor een gerichte prijs of offerte!

Geplaatst op vrijdag 18 maart 2011.

Over Bonflex Massagepraktijk

Dit bericht is geschreven door Bonflex Massagepraktijk. Het bedrijf valt onder massage uit Dordrecht. Trefwoorden van Bonflex Massagepraktijk uit Sliedrecht : Ontspanningsmassage, sportmassage, klassieke massage, anti-stressbehandeling, hoofdmassage, stoel massage, ontspanning, stress.

Lees meer over Bonflex Massagepraktijk.