Seksueel geluk is ook voor jou mogelijk

Mijn aanbod is gericht op het ontwaken van de seksuele Liefde in jezelf zodat de seksuele Liefde gaat stromen. Want zodra dit in jezelf stroomt zul je seksuele voldoening gaan ervaren. En vanuit deze voldoening kun je ook inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven creëren.

Seksueel geluk is ook voor jou mogelijk

De combinatie van seksualiteit en spiritualiteit is een liefdevolle weg naar seksuele heling. Waardoor je een zuivere seksuele verbinding met jezelf vanuit onvoorwaardelijke Liefde gaat creëren. Wanneer je geen zuivere verbinding hebt met je eigen seksualiteit ontstaan er onder andere seksuele spanningen, verwachtingen, oordelen en angsten. En dit veroorzaakt weer seksuele problemen. Ofwel een gewond seksueel zelf.

Seksuele heling

Er zijn 3 types van het gewonde seksuele zelf. Namelijk het angstige, behoeftige en vermijdende. Je gewonde seksuele zelf heeft altijd te maken met een gemis aan zelfLiefde. En hierdoor kan jouw seksuele Liefde ofwel seksuele energie niet krachtig kan stromen. Waardoor jij je op een beperkende manier seksueel gedraagt. Met als gevolg geen seksueel geluk.

Om jouw seksuele Liefde weer te laten stromen en een zuivere verbinding met je eigen seksualiteit te creëren, is het helen van jouw seksualiteit noodzakelijk. Seksuele heling is eigenlijk niets meer dan, alles wat je tegenhoudt, loslaten. Je bent namelijk altijd al heel en compleet. Dus je hoeft jezelf niet te verbeteren. Je eigen seksualiteit is de bron van een krachtige levensenergie in jezelf ofwel jouw levenskracht.

Levensenergie is hierdoor hetzelfde als seksuele energie. Zonder het helen van je gewonde (angstige, behoeftige of vermijdende) seksuele zelf stroomt je seksuele energie of seksuele Liefde niet krachtig. En hierdoor is het niet mogelijk om seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven te ervaren.

Voordelen ontwaken seksuele Liefde

Het ervaren van seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven is natuurlijk ontzettend fijn. Maar er zijn nog zoveel meer voordelen die je gaat ervaren als jij de seksuele Liefde in jezelf ontwaakt. Hieronder noem ik er een paar…

Minder lichamelijk klachten

Meer leven naar je natuulijke ritme

Meer emotionele stabiliteit

Meer energie

Minder in gevecht met jezelf of anderen

Meer genieten van het leven

Meer passie in je leven

Meer je eigen verlangens serieus nemen

Meer zelfvertrouwen

Meer zin in het leven

Minder please gedrag

Meer eigen keuzes maken

Meer liefdevol zijn naar jezelf en anderen

Meer geduld

Minder afhankelijk en behoeftig

Ervaar het nu zelf. Je bent het waard! Het online coachtraject “Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf” is al vanaf €15,- te bestellen.

Geplaatst op maandag 24 februari 2020.

Over Saminisa Coaching - Seksualiteit & Spiritualiteit

Dit bericht is geschreven door Saminisa Coaching - Seksualiteit & Spiritualiteit. Het bedrijf valt onder coaching uit Dordrecht. Trefwoorden van Saminisa Coaching - Seksualiteit & Spiritualiteit uit Dordrecht : online coaching, personal coaching, coaching bij seksualiteit, advies seksuele voldoening, coaching bij seksuele blokkades, online coaching, sekscoach, spirituele sekscoach,.

Lees meer over Saminisa Coaching - Seksualiteit & Spiritualiteit.