Wimperextensions bij Salon Fabulooks

In de salon wordt gewerkt met de nieuwste en beste kwaliteit wimperextensions van Lash eXtend.

Wimperextensions bij Salon Fabulooks

In de salon wordt gewerkt met de nieuwste en beste kwaliteit wimperextensions van Lash eXtend. Deze zijn niet van echte haartjes te onderscheiden. De wimperextensions zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt van Koreaanse PBT vezels. PBT vezel is een kwalitatief hoogwaardig synthetisch materiaal. De wimperextensions verschillen van gewone synthetische wimpers door de coating waarmee ze zijn afgewerkt. De wimpers zijn intens zwart, flexibel en lopen uit in een dunne punt. Hierdoor voelen ze zijdezacht aan.

Voor een optimale bescherming en verzorging van de wimperextensions zijn onderstaande aftercare producten verkrijgbaar in de salon.

Geplaatst op woensdag 5 april 2017.

Over Salon Fabulooks

Dit bericht is geschreven door Salon Fabulooks. Het bedrijf valt onder schoonheidssalon uit Dordrecht. Trefwoorden van Salon Fabulooks uit Dordrecht : gezichtsbehandelingen, wimperextensions zetten, nagels zetten, visagie behandeling, Nouvital choco gezichtsbehandeling, gezichtsbehandeling met chocolade, nagelbehandeling, gellak nagels, manicure behandeling make-up behandeling, bruidsmake-up behandeling, Schoonheidsspecialist, schoonheidssalon, Sterrenburg, Dordrecht, gezichtsbehandeling, gellak, wimperextensions, manicure, cosmetische voet, harsen, visagie, bruidsmake-up, nagellak.

Lees meer over Salon Fabulooks.